Når kunderne er glade...
Dejlig feedback fra en glad kunde;
"Jeg bliver faktisk tit spurgt om hvad jeg gør for at hundenes pels er så blank og silkeagtig, og jeg er bare fuldstændig overbevist om, at det er barf'en der gør det. Jeg føler deres pels er en indikation på deres sundhed. Vi passer efterhånden en hel del cavaliers, men ikke én eneste af dem er lige så blanke som vores. Derudover fælder vores egne hunde også minimalt i forhold til andre cavaer vi har inden for dørene, og vores sammenligningsgrundlag er jo alligevel ret stort.
Kærlig hilsen Ulrikka"
Og det er ganske vist...
Som professionelle udi i rådgivning i foder til hunde og katte, så er det vores oplevelse at BARF-fodring helt klart udmynter sig i en naturlig regulering i pels, men også på vægt og i energiniveau.  
Barf'en kan være en stor mundfuld at kaste sig ud i, men det er vores erfaring, når vi simplificerer det og holder vore kunder "i hånden" på rejsen ind i ukendt land, så er udfaldet i stort set alle tilfælde positivt og meget i stil med det som Ulrikka skriver.
Vi møder mange forskellige kunder; 
  • De der føler at BARF må være den mest naturlige kost man kan give sin hund. Disse kunder kan vi kun give ret!
  • De der står med næsten uløselige allergiske symptomer, hvor vi med forsigtighed og erfaring hjælper kunde og hund tilbage på sporet til et sundt liv.
  • Og de der har den kræsne hund, der ikke vil vide af tørfoder. 

Der findes mange eksempler ind imellem ovennævnte, men fælles for dem alle er at der findes en vej i BARF'en til et sund og godt hundeliv. Det er det vi brænder for at hjælpe vore kunder med.

Tak Ulrikka for de fine ord

Andre har også læst

  1. Buddy på BARF