Konceptet bag Aalborg Barf Butik bygger på en personlig og dedikeret vinkel, på det at gøre en forskel for vore firbenede husdyr - hunden og katten. Det handler om at tilbyde hunde- og katteejere rådgivning i at finde vej i foderjunglen og bidrage til at dyrenes sundhed og velvære. Fordi vi selv lever og arbejder med vore dyr, så er vores vinkel ofte personlig og underbygget af erfaringer. 

Annette startede allerede 2008 AH Hundetræning, hvor hun med en adfærdsterapeutuddannelse hjalp mange hundeejere godt ind i livet med hund.

Hun overtog i 2010 Aalborg Barf Butik, som dengang lå på Gugvej. Behovet for en større og mere central butik var reel og butikken flyttede ganske kort tid efter overtagelsen ind på adressen xx. Kunder fra den tid husker sikker den friske luft i butikken, der skyldtes at lokalerne var "knap så vedligeholdte"

Mange af kursisterne kommer stadig som kunder i butikken, selvom Annette ikke længere har tid til at udbyde hundetræning. Butikken er vokset godt og kræver et stort fokus i den daglige drift.

I 2014 flyttede Annette butikken til bedre - og mere tætte lokaler på Letvadvej 30, hvor vi holder til i dag.

I 2019 havde Annette et lille bump på vejen, der betød at der måtte eksterne kræfter til at holde butikken i gang. Annette blev ramt af cancer, og Mally og Karin fik nøglerne til butikken for at drive den videre indtil Annette var klar igen.  

 I 2020 holdt Annette og Aalborg Barf Butik 10 års jubilæum, der blev fejret på behørig vis. Kundekredsen er vokset og vi er glade for at møde så mange trofaste hunde og ejere i butikken hver dag.

2020 var også året hvor Karin blev fuldtidsansat og Annette kunne samtidig med en positiv og afsluttet helingsproces, se ind i at skulle arbejde knap så mange timer fremadrettet.

2021 byder på mange daglige gode kundeoplevelser, et udvidet udstyrssortiment til både hund, kat og deres ejere, og så en Bring Pakkeshop som inviterer flere kunder til at lære os at kende.