Cell Wellbeing i Aalborg Barf Butik
Med mange års erfaring i at rådgive omkring fodring og hjælpe hundeejeren til at give deres elskede hunde et godt liv, ved vi at der er mange udfordringer; 
 • Vi ved at hvis mave/tarm ikke fungerer korrekt, kan det være en udfordring at optage vitaminer, mineraler, olier osv.  
 • Vi ved også at produktionsmetoder og indhold i specielt tørfoder ikke altid hjælper hunden til en nem optagelse af næringsstofferne.
 • Vi ved også at mange hundeejere bruger en blodprøve til at få et billede af allergiske reaktioner og mangler
 • Og vi ved også at vi med mellemrum kommer til kort, da vi mangler viden om dybereliggende ubalancer og deres udspring.

Vi har derfor taget springet og implementeret celletest fra Cell-Wellbeing som en del af vores tilbud om rådgivning.

Vi, Annette & Karin har begge modtaget undervisning i de grundlæggende principper i testen og de påvirkninger vi vil møde i testens konklusioner. Og vi har ligeledes modtaget undervisning i at gennemføre og rådgive ud fra testen.

Rådgivningen er en overbygning på de kompetencer vi allerede besidder i Aalborg Barf Butik.

Cell Wellbeing hårstå-analyse er en test baseret på en scanning af hårstrå, hårrod og spyt, der gemmer på påvirkninger i kroppen 60 dage tilbage. Denne epigenetiske test viser således tydeligt hvilke mangler og ubalancer cellebilledet giver. Det kan være vitaminer, mineraler, antioxidanter, fedtsyrer, aminosyrer samt hvordan cellerne er påvirket af f.eks. stråling i hjemmet (Ipad, ​mobiltelefoner, WIFI), eller om cellerne er påvirket af giftstoffer, svamp, m.m.​

De epi​genetiske informationer fra testen er fokuseret på kroppens 5 primære systemer;

 • ​Fordøjelsen
 • Hjerte/kredsløb
 • Bevægeapparatet
 • Nervesystemet
 • Hormonsystemet​

​Denne type af rapport, kan også vise om cellerne er dehydrerede, om produktion af hormoner og om proteinsyntesen fungerer, idet man kan se en indikation af cellens metaboliske funktioner.

Hvad er Epigenetik​?

DNA indeholder alt den information der skal til for at bygge en organisme op. DNA er en streng af data med forskellige kombinationer af 4 forskellige kemiske komponenter. Dannelse af denne information sker i cellens kerne. Det er derfor vigtigt at disse kombinationer sker 100% korrekt, da vi ellers bygger videre i en forkert retning.
I dag ved vi at disse kombinationer kan ændres ved udefra kommende faktorer - disse faktorer kalder man epigenetik!

EPI er græsk og betyder ved siden af. Den proces man kalder Epigenetik handler altså om alle forandringer i genetikken der ikke er ansvarlige for selve DNA-sekvensen, men som sker ved siden af kernen inde i cellen.
Epigenetiske mekanismer påvirkes af typisk negativt af faktorer såsom

 • Alder
 • Forurening
 • Stress
 • Kemikalier​
 • Lægemidler​
 • Kost i både positivt og negativt
​​Hvad er forskellen på en blodprøve og en celletest?
 • En blodprøve, giver et øjebliksbillede af de påvirkninger organismen arbejder med. Blodet cirkulerer, transporterer og bl.a. renser kroppen via distribution til de indre organer…
 • En celletest giver et bredere tilbageblik i kroppens lagring og bearbejdning af næringsstoffer og rummer derfor en historik der kan forklare ubalancer. Vi får her et sikkert overblik over mangler af næringsstoffer samt en række belastningsfaktorer. 

Se link nedenfor, hvor dyrlæge Theresa Schumann fortæller om blodprøve VS håranalyse. 

https://www.youtube.com/watch?v=M4VCE9-MfOk&t=2s

Hvordan foregår testen?

Testen laves her i butikken, hvor vi udtager 4 hårstrå med rod fra nakkeregionen på hunden. Hårstråene lægges umiddelbart herefter i vores scanner og testresultatet, en rapport på 38 sider, modtager vi i løbet af 20 min. Vores opgave er herefter at afkode testen og give dig råd og vejledning i hvordan du optimerer din hunds velbefindende via tilskud og foderrådgivning.

Priser

Indledende Cell Wellbeing test:              1499,-

Opfølgende test;                                       999,-

Ønsker du at få foretaget en test, kan du kontakte os på butikstelefonen 3161 7348 og aftale en tid.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

S-Drive, udstyret bag Cell Wellbeing, er godkendt af FDA (Food and Drug Administration, USA)

”S-drevet har en tilsigtet anvendelse, der vedrører understøttelse, opretholdelse eller opbakning af den generelle sundhedstilstand. S-drevet registrerer epi-genetiske signaler, der påvirker genekspressionen, så ændringer i kost, ernæring og livsstil kan ændres, for at understøtte optimal fysiologi og ydeevne. Derfor er udstyret godkendt af FDA, pr. december, 2017.”