Jeg elsker mit job!

Jeg begyndte i 2007, efter 25 år i den grafiske branche, på uddannelsen til hundeadfærdsspecialist og blev færdiguddannet i 2009.  I løbet af uddannelsen lærte jeg hvor stor indflydelse foder kan have på hundens adfærd. Da jeg selv fik boxeren Freja, der havde allergi, begyndte jeg at råfodre hende og kunne se hvilken forskel det gjorde for hende.

I 2008, mens jeg endnu var igang med min uddannelse, startede jeg AH Hundetræning op. I løbet af årende har jeg haft mange hundeejere og deres guldklumper i skole og mange af dem er stadig kunder i butikken. I 2017 stoppede jeg med at tilbyde hundetræning, da min tid til rådighed ikke gav plads til så mange aktiviteter.

I 2010 overtog jeg Aalborg Barf Butik. Jeg kunne bruge min uddannelse og mine erfaringer med BARF til at vejlede hundeejere og give gode råd, med udgangspunkt i min store interesse. For mig handler mit arbejde og virke om at kunne gøre en forskel for de mange hunde og katte der lider af allergi, manglende appetit og andre foderrelaterede udfordringer.

I det daglige følger boxeren Cleo mig - både i butikken og hjemme. Cleo kom ind i mit liv på et tidspunkt hvor jeg fik konstateret cancer. Hun har haft stor betydning for min velfærd - som vores følgesvende ofte gør, men vi har et ganske særligt bånd. Jeg blev i 2021 erklæret rask.